Foto: Evelin Tasa

2006 poisid Flora Cupil kuuendad

< 1 minuti lugemine

FC Kuressaare 2006. aastal sündinud poisid osalesid Tallinnas mängitud Flora Cupil, kus saavutasid kuuenda koha.

Kui eelmisel aastal sai võistkond 11. koha, siis tänavu saadi 16 võistkonna konkurentsis juba kõrge 6. koht. Treener Jan Važinski ütles, et poisid mängisid isukalt, võitlesid alati lõpuni ja näitasid, et nad on aastaga tublisti arenenud.

Alagrupis mängis FC Kuressaare FC Infonetiga 0:0, kaotas FC Florale 0:1 ja võitis FC Everesti 4:0 (Rasmus Tristan Vahenurm 2, Risto Tahk 2). Kuna FC Kuressaarel oli FC Infonetiga võrdselt 4 punkti ja väravate vahe mõlemal 4:1, siis selgitas teisena edasipääseja penaltiseeria esimese eksimuseni.

Infoneti mängija lõi esimese sisse ja ka Martin Kuusk oli kindel. Siis tõrjus Johann Haamer vastase löögi ja kuna Kristofer Leedo lõi oma võimaluse ära oli võitja FC Kuressaare.

Mängudes 5.-8. kohale mindi esimeses kohtumises vastamisi FC Štrommiga, keda võideti Mattias Opi ja Kristofer Leedo kahest väravast 3:0. 5.-6. koha mängus kohtuti Martin Reimi Jalgpallikooliga ja mäng kaotati 0:2.

„Kui me eelmisel aastal kaotasime neile 0:8 ja ei saanud praktiliselt üle keskjoone, siis seekord oleks võinud mäng lõppeda ka meie võiduga,“ tõdes Jan Važinski.

Võistkonnas mängisid: Johann Haamer, Martin Kuusk, Kristofer Leedo, Karl Liiva, Karmo Metsmaa, Rasmus Tristan Vahenurm, Mattias Opp, Sander Sirel, Kaspar Esko, Robert Kivi, Risto Tahk, Markus Kubjas, Tristan Tasa ja Aksel Hartikainen.

Klubi tänab!